9.01.2009

Jawatan Kosong (Guru GSTT SABK 2010)


Sila Forward JAWATAN KOSONG INI......

Kepada sesiapa yang berminat untuk mengajar dan mendidik golongan murid muslim... Moga mereka menjadi mata rantai perjuangan islam akan datang. Betapa besarnya tanggungjawab yang anda bakal pikul. Tidak ternilai pahala yang bakal anda perolehi selagi ilmu yang ada ajari dipraktikkan...
  • Permohonan Guru Sandaran SABK (Sekolah Agama Bantuan Kerajaan) seluruh Malaysia.
  • Sekolah Rendah dan Sekolah Menengah
  • Tarikh Akhir : 11 september 2009
  • P1T3 : RM1720.90 bagi Ijazah SArjana Muda Am
  • P1T5 : RM1901.80 bagi Ijazah SArjana Muda Kepujian
  • Elaun Khidmat Awam - RM300.00
  • Bantuan Sara Hidup (COLA) - Mengikut Kelayakan@Tempat
  • ITP (Imbuhan Tetap Perumahan) - Hanya akan di bayar setelah selesai Induksi & BTN@dapat surat lanitkan
  • Salinan fotokopi yang asal dan perlu (stamp pad dakwat biru)


Program selama 2 tahun. Setiap cuti bulan Mei/Jun dan November/disember akan masuk maktab. Gaji macam orang kerja biasa (tak macam KPLI, DPLI dan JQAF - mereka hanya dapat elaun RM1200++), gaji full. Cuma tak dapat Imbuhan Tetap Perumahan (ITP).

Mengajar dan praktikal di sekolah yang di tawarkan. Selepas selesai maktab (2 tahun) + 1-3 tahun untuk pengesahan jawatan baru boleh mohon tukar sekolah.

Malah jika kerajaan isytihar bonus kakitangan kerajaan, pun layak untuk dapat gak...

p/s: isteri saya sedang ikut program GSTT - SABK ni. Dah 2 kali masuk maktab - nov/dis 2008 dan Mei/jun 2009. Akan datang masuk nov/dis 2009 dan mei/jun 2010. Jun terus Induksi dan BTN. Dengar2 citer akan terus di interview. Lagi cepat nak dapat surat lantikan dan pengesahan. InsyaAllah.

Sila download borang. Klik Sini

2 ulasan:

kerja kosong on 4:52 PTG berkata...

Buat siapa sahaja yang berminat mengajar, segera apply jawatan kosong 2010 ini !!

Tanpa Nama berkata...

bile yer gstt sabk 2011 dibuka?

Catat Ulasan

Blog Widget by LinkWithin
 

Di Sini Kita Bermula.... Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino